středa 6. května 2015

Elektrický paletový vozík CBD20EL

Elektrický paletový vozík HELI CBD20EL s elektrickým zdvihem a elektrickým pojezdem. Jedná se o nízkozdvižný vozík bez nástupní plošinky se servořízením. Ideální pracant a pomocník v nejnáročnějších třísměnných provozech pro rychlou přepravu zboží na střední vzdálenosti při minimálním namáhání obsluhy při zvedání a pojezdu. Vhodný rovněž k nakládce a vykládce zboží z nákladních vozidel a kontejnerů. Výborné parametry trakce umožňují rychlejší akceleraci a v průběhu pracovní směny může být odbaveno více nákladů. Pohodlnému ovládání vozíku přispívá moderní ergonomická ojka, kterou lze ovládat i v pracovních rukavicích oběma rukama. Díky servořízení je velmi dobře ovladatelný a usnadňuje manévrování na malém prostoru. Vozík je vybaven ukazatelem stavu baterie a počtem motohodin. Je připraven pro snadnou výměnu baterie.  Díky zakulaceným koncům vidlic je nakládka palet snadná a přesná, zrychlují se tím manipulační cykly a palety i náklad jsou chráněny před poškozením.

5 komentářů:

  1. Dobrý den, chtěl sem se zeptat, jestli máte náhradní díly i třeba na jeřáby, pro představu tuhle nebo i jinou manipulační techniku, nebo se specializujete jenom na paletové vozíky a vysokozdvižné vozíky? Díky

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně takovéto paleťáky jsem před časem kupoval k nám do firmy. Kluci ze skladu jsou z nich nadšení. Předtím jsme tam měli pouze takové ty obyčejné manuální a s tím bylo hodně práce. Toto určitě práci i čas ušetří. Ještě se chystám na jednu větší investici. Konkrétně bych rád do firmy koupil nový šroubový kompresor. Nebude to sice levné, ale je to prostě potřeba.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě že takovéto paletové vozíky existují. Myslím si, že bez nich by byla přeprava palet například ve skladech atd mnohem náročnější. Také jsem ve své bývalé práci s jedním často jezdil. Ten ale nebyl teda ani zdaleka tak moderní, jako ten, o kterém tu píšete. Manévrovalo se s ním ale velice dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. My takovéto vozíky máme v našem firemním skladě. Už je využíváme roky a pořád fungují na jedničku. Zatím tedy určitě nové není potřeba kupovat. Co chceme ale do firmy kupovat nové jsou stroje na zpracování plechu. Jen zatím nemám jasno v tom, jakého dodavatele zvolit. Zatím to ale vypadá na firmu Canmet. Nemá s nimi náhodou někdo nějakou zkušenost?

    OdpovědětVymazat