středa 11. března 2015

Terénní vysokozdvižné vozíky


Společnost Gekkon International, s.r.o. nabízí v oblasti manipulace na nezpevněném povrchu nové terénní vysokozdvižné vozíky Maximal. Tyto jsou vhodné pro použití ve stavebnictví, zemědělství a lesnictví. Všude tam, kde je potřeba manipulovat se zbožím na nezpevněném podkladu. Podvozek má proti standardním vozíkům výrazně zvýšenou světlost. Vozíky jsou již v základu opatřeny samosvorným diferenciálem přední nápravy. Vozíky rovněž dodáváme s pohonem 4x4, které se bez problému pohybují ve velmi obtížném terénu. Vyznačují se především výborným poměrem cena/kvalita. V této terénní kategorii dodáváme vysokozdvižné vozíky s pohonnými agregáty YANMAR a PERKINS, které jsou velmi spolehlivé.  Mají nosnost 2500kg, 3500kg, 4000kg a 5000kg, K vysokozdvižným vozíkům dodáváme celou řadu příslušenství - pozicioner, otoče, boční posuv, další přídavné hydraulické sekce, prodloužení vidlic, kompletně uzavřená vyhřívaná kabina. K velkým přednostem při manipulaci patří pevná a stabilní konstrukce zdvihacích stožárů pro výšky zdvihu 3000-6500mm. Vozíky jsou standardně vybaveny kompletním osvětlením pro provoz na komunikacích.

3 komentáře:

  1. Abych pravdu řekl, tak já například vůbec nevěděl, že existují vysokozdvižné vozíky i do terénu. Dlouhá léta jsem pracoval ve skladu, takže mám zkušenost jen s těmi obyčejnými. Zrovna nedávno jsem potřeboval půjčit vysokozdvižný vozík k nám na stavbu. Sehnat nějaký bylo docela těžké, ale naštěstí mi ho nakonec půjčila tato půjčovna vysokozdvižných vozíků Praha.

    OdpovědětVymazat
  2. Dokážu si představit aplikace, ve kterých by takovýto paleťák našel využití. To my máme ve firmě jen ty klasické, pro naše potřeby to ale bohatě stačí. Právě teď nedávno jsme do firmy nakoupili pár nových. Tím nákupy nové techniky určitě ale nekončí. Mimo jiné se teď chystáme nakupovat i nové stroje od firmy Canmet.

    OdpovědětVymazat
  3. Velice podobný vysokozdvižný vozík jsem měl teď pronajatý na stavbě. Sehnat ho teda nebylo moc jednoduché, ale nakonec se mi to podařilo. Právě v současné době rekonstruujeme dům. Nakonec jsem si na to nenajímal žádnou firmu a vše si dělám svépomocí. Práce jdou ale překvapivě rychle. Jen tak mimochodem, jestli můžu mít tip pro všechny, kdo by byl v podobné situaci jako já, tak pokud budete trávit tolik času na stavbě, určitě je dobré si pořídit dobrou pracovní obuv, viz https://www.ardon.cz/c/310/pracovni-obuv

    OdpovědětVymazat