středa 11. března 2015

Elektrické paletové vozíky

Nabízíme tři základní výkonnostní řady nízkozdvižných elektrických paletových vozíků. Výkonnostní řada EKO - nízkozdvižné paletové vozíky o nosnosti 1500kg určené do menších provozů. Výkonnostní řada STANDART - nízkozdvižné paletové vozíky o nosnosti 2000kg, s nástupní plošinkou i bez, vhodné do všech běžných provozů. Výkonnostní řada PROFI - nízkozdvižné paletové vozíky o nosnosti 2000kg s nástupní plošinkou i madly, servořízením, vozíky vhodné to vytížených profesionálních provozů. Elektrické paletové vozíky jsou nepostradatelnými pomocníky ve velkých skladech, kde je potřeba přepravit rychle velké množství palet na delší vzdálenosti, kladou důraz na snadné ovládání a bezpečnost. Všechny naše nabízené nízkozdvižné paletové vozíky renomované značky HELI jsou vybaveny elektrickým pojezdem i elektrickým zdvihem.







4 komentáře:

  1. Tak přesně nějaké takové paleťáky bych ještě snad letos rád koupil do své firmy. Pár jich tam máme, ale takové dost zastaralé. Je ovšem pravda, že v současné době má spíš prioritu nový šroubový kompresor. Ten chci koupit do firmy už dlouho, ale až teď jsou na to peníze.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud člověk podniká, tak takové paleťáky určitě přijdou vhod. Do budoucna bych chtěl takové koupit k nám do skladu. Momentálně tam máme pouze ty manuální. Čas od času je potřeba přesunout něco většího, tak to vždycky řeší půjčovna manipulační techniky Praha, kde si na to stroje půjčuji. Z finančního hlediska to ale není dlouhodobě udržitelné a dřív nebo později budu muset koupit něco vlastního.

    OdpovědětVymazat
  3. Takových paletových vozíků máme v našem skladě několik. Je to opravdu velice užitečná věc. Bohužel jsme tam měli teď v poslední době ale i celkem dost úrazů a je to potřeba nějak vyřešit. Zatím jsem udělal to, že jsem nakoupil takové ty ochranné polyuretanové C profily a nechal je umístit na kritická místa. Těch bezpečnostních opatření ale bude do budoucna určitě potřeba udělat víc.

    OdpovědětVymazat
  4. S podobnými vozíky pracuji v našem skladu celkem často. Některé palety, které na skladě máme jsou ale pořádně těžké a ta manipulace s nimi často není vůbec žádná sranda. Ochranné pomůcky jsou v takových případech také nutnost. My naštěstí ve firmě podobné pomůcky dostáváme. Co vím, tak je firma nakupuje přímo od https://www.ardon.cz/c/312/ochranne-pomucky

    OdpovědětVymazat