sobota 30. ledna 2021

Lithiová baterie

 Vážení obchodní přátelé, velmi rádi Vám představujeme akumulátorové vozíky poháněné novými výkonnými lithiovými bateriemi, které jsou pro naše vozíky vyráběné ve spolupráci se špičkovým světovým výrobcem lithiových baterií firmou CATL.
 Baterie je naprosto bezúdržbová a je řízena jedinečným inteligentním systémem BMS s funkcí regenerace energie a tepelné regulace zajišťující vynikající výkon i při velmi nízkých teplotách. To činí naše baterie výjimečnými a díky tomu nabízejí širší použitelnost akumulátorových vozíků HELI v náročných tepelných podmínkách. Nízká hlučnost, absence těžkých kovů a nulové emise, rychlé nabití do maxima s nejvyšší možnou úsporou energie dávají tušit, že jsou tyto baterie šetrné k životnímu prostředí. Můžeme Vás ujistit, že jsou vyráběny s maximální odpovědností vůči prostředí a lidem. Dlouhodobá životnost baterie, až 10 000 nabíjecích cyklů, je jednou z výrazných předností těchto baterií.
 Jsme hrdi na to, že se postupně stáváme lídrem v oblasti šetrného a ekologického pohonu ručně vedených i čelních vozíků na trhu. Jsme připraveni nadále plnit závazek vůči přírodě a našim zákazníkům. 



Žádné komentáře:

Okomentovat