sobota 24. října 2020

Vysokozdvižný vozík pro manuální obsluhu

 

Jako další stroj, který má nyní výrazné zlevnění je i vysokozdvižný vozík SDJ1012. Tento VZV je určen pro manuální obsluhu. Jeho hlavní pro je to, že tyto typy vozíků jsou pro Vaši firmu nejekonomičtější. Nosnost má 1000 kg, zdvih 1200 mm a jeho konstrukční výška je 1710 mm, takže se bez problému vejde i do klasických dveří. I tento stroj je možné použít nejen pro převážení nákladu, ale také jako pracovní stůl. Vozík je vybaven nožním pedálem, díky kterému zdvihnete jakkoli těžké břemeno. A jaká je jeho cena? Cena toho VZV je nyní 14 100 Kč bez DPH. A to se vyplatí!


2 komentáře:

  1. Tahle věc je nedocenitelná pokud máte na skladu polivové regály. Jasně, není to na nějaké velké těžké palety. Ale i tak je ta nosnost nezanedbatelná a pokud prodáváte jako my třeba různé doplňky a dekorace, kde je to většinou v jedné přepravce, ale máte několik desítek tisíc různých položek a potřebujete to ve velkém množství, tak se to do toho skladu fakt hodí. Navíc s tím dokáže manipulovat i běžně proškolená obsluha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ve skladu člověk takový vozík skutečně ocení a udělá mu skvělou službu. Já teď právě řeším také jeden problém s vysokozdvižným vozíkem. Chystáme se do firmy koupit nový laserový řezací stroj a je to poměrně velká mašina. Zatím nemám moc jasno v tom, jak to vůbec do výrobní haly dopravíme, ale je mi jasné, že bez nějakého pořádného vozíku se asi neobejdeme.

      Vymazat